VODKA ABSOLUT 0,05 L Expand

ABSOLUT VODKA

alc. 40% / 5 cl.


Absolut

Nou

Absolut Vodka este o vodc─â gustoas─â, clasic─â, distilat─â din gr├óu de toamn─â. Reteta dup─â care este produs─â are peste 30 de ani, iar designul sticlei este inspirat de sticlele ce se foloseau pentru depozitarea lichidelor medicamentoase ├«n secolul al XVIII-lea. Aceast─â vodk─â este de origine suedez─â, fabricat─â exclusiv din ingrediente naturale ╚Öi, spre deosebire de alte votci, nu con╚Ťine zah─âr ad─âugat. Are un gust bogat ╚Öi complex, dar neted ╚Öi moale, cu nuan╚Ťe distincte de cereale, urmate de un indiciu subtil de fructe uscate.

Principalele ingrediente din Absolut Vodka sunt ap─â ce provine dintr-o f├ónt├ón─â ad├ónc─â din Ahus (Suedia) ╚Öi gr├óu de iarn─â. Gr├óul de iarn─â difer─â de celelalte tipuri de gr├óu fiind sem─ânat ├«n toamn─â ╚Öi a recoltat anul urm─âtor, tot toamna. ├Än toat─â aceast─â perioad─â dintre cele dou─â seazone, gr├óul are timp s─â creasc─â sub z─âpada suedez─â, dezvolt├óndu-╚Öi caracteristicile de care produc─âtorii Absolut au nevoie pentru fabricarea acestei b─âuturi. O alt─â not─â important─â ├«n crearea acestei b─âuturi este, de asemenea, ideea utiliz─ârii ├«ngr─â╚Ö─âmintelor ├«n cantit─â╚Ťi c├ót se poate de mici.

Mai multe detalii

9,36 lei

TVA inclus


2040

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj5 cl
StilFara Aroma
Tara de origineSuedia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie