BELUGA NOBLE 1L 40% Expand

BELUGA NOBLE VODKA

alc. 40% / vol. 100 cl.


Beluga

Nou

Vodka Beluga Noble are o arom─â unic─â ╚Öi armonioas─â, non-arz─âtoare, iar apa extrem de pur─â, care face parte din compozi╚Ťia Beluga, sufer─â o filtrare dubl─â prin nisip de cuart ╚Öi un filtru de argint, care garanteaz─â o puritate excep╚Ťional─â. Natural─â ╚Öi cu gust unic. Cam a╚Öa se poate descrie vodka Beluga ├«n dou─â cuvinte simple.

Sticla elegant─â a fost proiectat─â special de c─âtre designeri de la o veche cas─â de produc╚Ťie de cognac francez. Pentru o perioad─â de o lun─â, Beluga se supune filtr─ârii, lustruirii ╚Öi matur─ârii, urm├ónd apoi s─â se odihneasc─â timp de 30 de zile, c├ónd componentele moleculare ob╚Ťin o structur─â fin─â ╚Öi stabil─â, rezult├ónd gustul unic catifelat aroma tipic─â de vodc─â cu un indiciu de mal╚Ť proasp─ât.

Pe l├óng─â aroma special─â de mal╚Ť ╚Öi folosirea celei mai pure ape, vodka Beluga con╚Ťine, de asemenea, ingrediente precum miere, extract de ov─âz ╚Öi extract de Silybum marianum. Prepararea se face cu ajutorul fermenta╚Ťiei naturale, f─âr─â a ad─âuga componente sintetice.

Mai multe detalii

143,90 lei

TVA inclus


2261

Informa╚Ťii

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj1L
StilFara Aroma
Tara de origineRusia


Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.Recenzie

Nu sunt opinii ale clien╚Ťilor ├«n acest moment.

Scrieţi o recenzie
BELUGA NOBLE VODKA

BELUGA NOBLE VODKA