C├ó╚Ötig─âtorii World Whiskeys Awards 2019 au fost anun╚Ťa╚Ťi la Whisky Magazine Awards Dinner din Londra, iar c├ó╚Ötig─âtorii te vor surprinde! ├Än fiecare an WWA cre╚Öte ├«n ├«ntreaga lume ╚Öi a devenit una dintre cele mai mari ╚Öi mai respectate autorit─â╚Ťi din industria whisky. C├ó╚Ötig─âtorii World Whiskeys Awards 2019:

Cel mai bun whisky din secar─â - Stork Club Whisky

Cel mai bun design de whisky - Tomatin - 30-Year-Old

Cel mai bun whisky din porumb - Ironroot Republic

Cel mai bun Tennessee whisky - Uncle Nearest 1856 - Premium Aged Whiskey

Cel mai aromat whisky - Heritage Distilling Co. - Brown Sugar Bourbon

Cel mai bun whisky din grâu - Bainbridge - Battle Point Two Islands Hokkaido Mizunara Cask

Cel mai bun ametesc canadian (canadian blended) - J.P. Wiser's - 35 Ani

Cel mai bun whisky din cereale - The Fuji-Gotemba Distillery - Single Grain 25 Years Old Small Batch

Cel mai bun bourbon - Four Roses - 130th Anniversary 2018 Edi╚Ťie limitat─â small batch

Cel mai bun blended malt  - Nikka - Taketsuru Pure Malt 25 Ani

Dupa ce The Taketsuru 17 Year Old a fost numit cel mai bun Malt Blended din lume la premiile de anul trecut WWA 2018, în acest an tot Nikka a luat premiul.

Cel mai bun blended whisky - Suntory Hibiki 21 Ani

Suntory Hibiki de 21 de ani a ╚Öi-a reluat din nou pozi╚Ťia de cel mai bun whisky amestecat din lume, c├ó╚Ötig├ónd astfel pentru a ╚Öasea oar─â acest premiu. Hibiki 21 de ani este de departe cel mai premiat whisky amestecat din lume.

Cel mai bun single malt - Teeling Whiskey 24-Year-Old Vintage Reserve 08/2016

Pentru prima dată în istoria premiilor World Whiskeys, premiul pentru cel mai bun single malt a fost acordat unui whisky produs în Irlanda. Lansată de una dintre cele mai cunoscute companii irlandeze de whisky independente, Teeling de 24 de ani, a fost lansat alături de Teeling 33-Year-Old, despre care se spune că este cel mai vechi și mai rar whisky irlandez lansat vreodată. Modelul de 24 de ani a fost distilat în 1991 și s-a maturat în butoaie de bourbon și vin, în număr de doar 5.000 de sticle, îmbuteliate manual.

Av├ónd ├«n vedere modul ├«n care industria whisky-ului a explodat ├«n ultimii ani, dezvolt├ónd o plaj─â din ce ├«n ce mai larg─â, lista celor de la WWA a fost creat─â ├«n condi╚Ťii excep╚Ťionale, cei care au realizat punctarea b─âuturilor sunt exclusiv exper╚Ťi de top, scriitori din industria b─âuturilor, barmani speciali╚Öti ╚Öi degust─âtori profesioni╚Öti de whisky.

Oricum ar fi, toate aceste whisky-uri, indiferent de aromele sau ├«mb─âtr├ónirea care le ofer─â gustul c├ót mai aparte, nu conteaz─â ├«ntotdeauna pentru consumator. Gusturile oamenilor fiind diferite, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele proprii.

Have a nice drink!

Echipa AlcoolDiscount