Carduri CADOU - Ofera un cadou diferit celor dragi tie!

Carduri CADOU

Ofera un CADOU special celor dragi - Cardul CADOU de la Alcool Discount! Lasa-i pe ei sa aleaga ce anume isi doresc, in functie de bugetul tau!

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0H-losZ2omQ

Alege cadoul perfect pe care să îl dăruiești❗

 

Cu toții ne-am bucura să ne putem alege cadoul, așa că te sfătuim să oferi un CARD CADOU. Astfel, cel ce îl primește poate alege orice din site-ul nostru.

 

Tot ce trebuie să faci este...

 

->Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul AlcoolDiscount.ro. ❗️Atenție: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card.

 

->Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului cumpărat, un COD UNIC, ce va putea fi folosit o singură dată.

!Se poate folosi UN SINGUR CARD CADOU per comanda. Pentru a putea fi aplicat CARDUL CADOU suma comenzii la care este aplicat trebuie sa fie cel putin egala cu suma inscrisa pe CARDUL CADOU.

De asemenea, suma inscrisa pe cardul cadou trebuie utilizata integral, aceasta nu se reporteaza.

 

->Dacă vrei să trimiți un e-mail personalizat cu codul de voucher, îl vei găsi în contul tău, în secțiunea VOUCHERE ACTIVE și vei putea completa adresa de e-mail a persoanei căreia vrei să i-l dăruiești în secțiunea TRIMITE UNUI PRIETEN.

 

->Cardul virtual poate fi utilizat de persoana care-l primește pentru orice comandă pe site-ul AlcoolDiscount.ro, cu logare în cont, în timp de 30 de zile.

 

ATENȚIE❗ Pentru a vedea Voucherul în secțiunea de Vouchere Active, trebuie să fii logat în contul de client cu user și parolă.

 

Alege să cumperi în siguranță. Alege să cumperi și să dăruiești ONLINE!