Despre noi

Despre noi

A fost odată...și nu ca niciodată, și ca mai mereu, în vâltoarea vieții... A fost, mai întâi, o necesitate. Din ea s-au născut o idee, multe frământări, elanuri, calcule, gânduri uzurpatoare de renunțare, apoi alte elanuri, așa cum s-a întâmplat – poate – la orice întemeiere. Când privești acum rezultatul final, ești tentat să uiți momentul clar-obscur al începutului. Numai că el continuă să trăiască și să îți vorbească... La capătul acestui traseu găsești astăzi o companie înfloritoare, prosperă, numită PROCER COMPANY. 

Concretizarea rezultatului final: PROCER Company

Dinamică, plină de interes, formată din oameni tineri, dornici să evolueze, pozitivi, PROCER Company are capital privat integral românesc. Prezentă în România încă din 1990, PROCER este una dintre cele mai corecte, mai serioase și mai complexe firme de import, export și distribuție de băuturi din Sud-Estul Europei. 

Ce o face atât de specială?

Calitatea, diversitatea, căci are peste 2000 de SKU-uri de băuturi atent selecționate, rare, care se găsesc în permanență în stoc. Varietatea este meritul acestei companii prestigioase, pentru că oferă toate categoriile de băuturi: bere, vin, răcoritoare, energizante, spirtoase, care provin din peste 50 de țări

Să-i facem cunoscut portofoliul!

Probabil cel mai complex portofoliu din industrie, căci PROCER se distinge de celelalte companii prin faptul că este pasionată să ofere cea mai bună experiență de la fiecare dintre produsele ei, dar și prin faptul că strategia sa este orientată spre consumator. Așadar, portofoliul acestei companii este structurat pe trei categorii. Iată-le:

  • Produse de „brand”. Cu o colecție remarcabilă de branduri de băuturi vechi și noi, apreciate la nivel internațional sau la nivel regional, PROCER Company satisface cererile consumatorilor și urmărește ca toate tipurile de băuturi să îi mulțumească.

  • Produse pentru piața etnică. Dorind să lase o amprentă pozitivă asupra consumatorilor, PROCER își ridică standardele prin ansamblul complex de băuturi din toate segmentele etnice. Se asigură constant că toți consumatorii se bucură de băuturi destinate bucătăriei cu specific sau comunităților din următoarele zone: ASIA (Thailanda, China, Vietnam, Indonezia, Japonia, India etc.); EUROPA (Franța, Italia, Belgia, Spania, Polonia, Grecia, Bulgaria etc.); AMERICA (S.U.A, Canada, Mexic, Uruguay, Brazilia, Chile, Argentina etc.); AUSTRALIA.

  • Produse „value for money”. În portofoliul său, PROCER are produse cu prețuri competitive, transparente și o selecție de neegalat, deci raportul calitate-preț este de neratat. A reușit să își extindă portofoliul cu băuturi spirtoase de toate felurile, calitative, o gamă bogată de vinuri la prețuri atractive, felurite băuturi răcoritoare care încântă prin prețul lor avantajos, iar privitor la bere... este cea mai competitivă ca nivel calitate-preț. Produsele PROCER pot fi regăsite la nivel național pe întreg cuprinsul României, pe rafturile marilor rețele, precum și în piața tradițională on și off trade.

Alcool Discount - continuarea Companiei PROCER

Din grupul PROCER face astăzi parte magazinul online Alcool Discount, responsabil pentru experiențele autentice ale consumatorilor

De ce vei iubi acest magazin? 

Alcool Discount a luat naștere în decembrie 2009, având ca scop principal comercializarea de băuturi alcoolice din tot mapamondul. Este renumit pentru varietatea produselor: vinuri din Lumea Nouă, băuturi asiatice, whisky din toate colțurile lumii și bere de toate tipurile - blondă, neagră, brună, filtrată, nefiltrată, nepasteurizată, cu arome etc.

Echipa Alcool Discount a ponit la drum hotărâtă să construiască o afacere din pasiunea pentru băuturile bune, fine, oferind o varietate de produse la prețuri atractive și accesibile oricărui buzunar. 

Alcool Discount pune în centrul atenției consumatorii și necesitățile lor, împărtășindu-și dorința de a lua parte la cele mai frumoase momente alături de consumatori. De aceea, promite să ofere băuturi premium

Ce valori stau la baza afacerii Alcool Discount?

  • Respectul acordat consumatorilor.

  • Standardele înalte de responsabilitate.

  • Onestitatea față de consumatori.

  • Pasiunea.

  • Loialitatea.

  • Echilibrul.

Pasiunea pentru băuturile de calitate, la prețuri echitabile este factorul principal care conduce Alcool Discount.

Acest magazin funcționează atât online, pe www.alcooldiscount.ro, cât și offline, având puncte de desfacere în diferite locuri din București: zona Tei, Veteranilor sau Tineretului

Încă din 2009, de când a luat naștere, Alcool Discount oferă asistență în timp real pentru orice fel de cerință. Echipa Alcool Discount se străduiește întotdeauna să satisfacă cerințele și nevoile tuturor consumatorilor și să se ridice la nivelul așteptărilor lor. Tocmai de aceea, echipa lor poate fi contactată atât telefonic (pe Whatsapp, Facebook, Instagram), cât și prin intermediul e-mail-ului existent pe site, la rubrica „Contact prin E-mail”.

Fie că ești în căutarea cadoului perfect, fie că ai nevoie de o cantitate mare de băuturi care poate servi la evenimente sau chiar la propria afacere, Alcool Discount te ajută să-ți organizezi surprizele sau petrecerile, venind în ajutorul tău cu cele mai mici prețuri de pe piață, dar și cu branduri internaționale, ca tu să petreci în stil internațional!

Produsele oferite de Alcool Discount

Pe site-ul Alcool Discount, fiecare produs este însoțit de o descriere, lucru care îi poate ajuta pe consumatori să afle informații utile despre produsele care le prezintă interes.

Dacă vrei să te bucuri în stil italian, german, ungarian, lituanian etc., Alcool Discount pune la dispoziție o gamă variată de băuturi care provin din aproape toate țările: Regatul Unit, Belgia, Germania, Austria, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Estonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Coreea de Sud, Uruguay, Liban, Ungaria. 

Toate produsele din oferta Alcool Discount sunt 100% originale și sunt achiziționate în conformitate cu legile și reglementările României și ale Uniunii Europene. Importarea întregii oferte pe care o au în prezent le permite să aibă cele mai mici prețuri din piață pentru un procentaj de 80%. 

De asemenea, fiecare comandă plasată în site este facturată conform legii, iar fiecare sticlă are timbru în conformitate cu legile în vigoare ale României. 

AlcoolDiscount prezintă un catalog online variat, cu băuturi naționale și internaționale, unele chiar premiate, care satisfac cerințele consumatorilor. Atentă asupra calității și diversității, echipa oferă consumatorilor asistență continuă, experiență în ambalarea produselor și rapiditate în plasarea comenzii.

Satisfacția consumatorilor este ceea ce definește echipa AlcoolDiscount! Din pasiune pentru calitate și pentru băuturi speciale, oferă posibilitatea de a cumpăra produse la cel mai bun preț, 100% originale, cât și o mulțime de branduri internaționale din care consumatorii pot alege. 

Așadar, dacă vrei să te bucuri de băuturi de calitate în confortul propriei case, nu uita că ele vin la pachet și cu prețuri avantajoase!

Alege să plătești cel mai bun preț cu Alcool Discount! Have a nice drink! :)

Echipa AlcoolDiscount!