Magazin AD Tineretului

Contact AlcoolDiscount Tineretului:

Str. Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4

Telefon: 0751.139.641  | E-mail: tineretului@alcooldiscount.ro

FACEBOOK: Alcool Discount Tineretului

Program LUNI-DUMINICA: 10:00-22:00

Mulți cunosc astăzi Alcool Discount ca fiind unul dintre cele mai importante magazine de băuturi alcoolice din București. Nu mulți știu, însă, că totul a început în 2010, în Sectorul 4, cu primul magazin de băuturi alcoolice născut în cartierul istoric Tineretului, situat pe strada Lânăriei nr. 93-95... Am început astfel o călătorie bazată pe cercetarea constantă a celor mai autentice produse din sectorul băuturilor spirtoase și al vinurilor.

  • Alcool Discount Tineretului a luat naștere cu ideea de a crea cel mai bun catalog dedicat excelenței lumii vinurilor și a băuturilor spirtoase

Aceeași pasiune și dedicare de la începuturile noastre o exercităm și astăzi, strategia noastră fiind orientată spre consumator. Cu o colecție remarcabilă de branduri de băuturi vechi și noi, premiate, apreciate la nivel internațional și regional, satisfacem cererile consumatorilor și urmărim constant ca toate băuturile noastre să îi mulțumească. 

  • Pasiunea noastră pentru băuturile inedite este motorul care ne conduce

Pasiunea noastră pentru vinuri și băuturi spirtoase este motorul care ne conduce. Lipsa prezenței unui ghid real care să ajute consumatorii să se orienteze printre miile de produse disponibile ne-a convins să ne fixăm obiectivul de a oferi cele mai bune produse de pe piață la un preț echitabil, precum și împărtășirea culturii și perspectivelor despre distilate. Avem în portofoliul nostru „lumea băuturilor mixte”, produsele selectate fiind, în majoritatea cazurilor, premiate și medaliate.

  • Suntem un magazin dinamic din cartierul Tineretului, cunoscut pentru mulţimea de rafturi cu sticle transparente şi colorate, cu grade mai mari sau mai mici de alcool

Atenția noastră pentru băuturile premiate ne-a convins să creăm o secțiune dedicată, care de-a lungul timpului a devenit un adevărat punct de referință în acest sector. Printre rafturile magazinului nostru se găsesc mii de produse, inclusiv vinuri, băuturi spirtoase, beri, băuturi răcoritoare, împărțite pe categorii.

  • Acordăm multă atenție propunerilor cu care vin consumatorii noștri și putem include în portofoliu produsele dorite de ei. Experiența ne garantează fiabilitatea!

De mai bine de un deceniu, filozofia noastră continuă să se bazeze pe oferirea de cea mai înaltă calitate și servicii posibile și lucrăm cu același entuziasm ca și în prima zi. Dorințele clienților sunt importante pentru noi și, din acest motiv, putem include oricând băuturile care încă nu se regăsesc în portofoliul nostru, deși rareori se întâmplă, căci varietatea este unul dintre punctele noastre forte.

  • La Alcool Discount Tineretului, personalul nostru specializat oferă o atenție extrem de personalizată și, dintre cele peste 5.000 de produse pe care le avem, recomandă produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecărui client.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru orice solicitare sau sugestie specială. Suntem pasionați de vinuri și băuturi spirtoase și lucrăm cu cea mai bună selecție, astfel încât să puteți găsi și să comandați cu ușurință sticla preferată sau să descoperiți următoarea coup de coeur! Cercetând rafturile noastre, veți descoperi cele mai bune vinuri și băuturi spirtoase străine disponibile astăzi pe piață, cu denumiri celebre, importate direct din țări precum Italia, Franța, Germania, Turcia, Scoția, India, SUA, Marea Britanie etc. și la prețuri speciale.

  • Valorile care stau la baza magazinului nostru din cartierul Tineretului

Onestitatea, transparența și etica, respectul adresat tuturor oamenilor, creativitatea și inovația, îmbunătățirea continuă, orientarea către client, acordarea importanței muncii în echipă sunt valorile de bază ale echipei noastre. 

  • Viziunea noastră

Viziunea noastră este să creștem și să selectăm noi produse prin validarea principiilor sistemului calității în toate procesele. Pentru a oferi o satisfacție nelimitată clienților, punem întotdeauna accent pe dorințele lor. 

  • Misiunea noastră este clară

Misiunea noastră este să devenim magazinul preferat al consumatorilor în industria băuturilor alcoolice. Prin inovație, calitate și varietate, aducând cultura tradițională a băuturilor, ne angajăm să oferim o experiență cuprinzătoare. Selecția constantă de produse este ceea ce ne definește. Oferim întotdeauna clienților noștri calitate înaltă. Călătorim zilnic prin lume, prin târguri, podgorii și pivnițe, degustăm produse de cel mai înalt nivel și, la final, le aducem pentru clienții noștri. 

În spatele succesului magazinului Alcool Discount Tineretului de astăzi, pe lângă gusturile consumatorilor, poziționarea corectă, și inovația joacă un rol major. Într-o piață în care obiceiurile și alegerile consumatorilor sunt atât de adânc înrădăcinate, Alcool Discount este și va fi întotdeauna o noutate. 

Suntem Alcool Discount: o prezență fizică, cât și digitală în lumea băuturilor!