SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Carduri CADOU

Conține 4 produse.
Arata 1 - 4 din 4 articole
 • CARD CADOU 150 RON
  Disponibil

  CARD CADOU 150 RON

  01500150

  Acum poți oferi un card în valoare de 150 RON unei persoane dragi. Ce trebuie sa faci? Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul Alcooldidscount.ro. !Atentie: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card. Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului...

  150,00 lei
 • CARD CADOU 300 RON
  Disponibil

  CARD CADOU 300 RON

  03000300

  Acum poți oferi un card în valoare de 300 RON unei persoane dragi. Ce trebuie sa faci? Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul Alcooldidscount.ro. !Atentie: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card. Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului...

  300,00 lei
 • CARD CADOU 500 RON
  Disponibil

  CARD CADOU 500 RON

  05000500

  Acum poți oferi un card în valoare de 500 RON unei persoane dragi. Ce trebuie sa faci? Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul Alcooldidscount.ro. !Atentie: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card. Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului...

  500,00 lei
 • CARD CADOU 250 RON
  Disponibil

  CARD CADOU 250 RON

  00582

  Acum poți oferi un card în valoare de 250 RON unei persoane dragi. Ce trebuie sa faci? Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul Alcooldidscount.ro. !Atentie: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card. Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului...

  250,00 lei

Ofera un CADOU special celor dragi - Cardul CADOU de la Alcool Discount! Lasa-i pe ei sa aleaga ce anume isi doresc, in functie de bugetul tau!

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0H-losZ2omQ

Alege cadoul perfect pe care să îl dăruiești❗

 

Cu toții ne-am bucura să ne putem alege cadoul, așa că te sfătuim să oferi un CARD CADOU. Astfel, cel ce îl primește poate alege orice din site-ul nostru.

 

Tot ce trebuie să faci este...

 

->Să achiziționezi cardul virtual de pe site-ul AlcoolDiscount.ro. ❗️Atenție: Plata nu se poate face în sistem ramburs sau cu ridicare din magazin, ci DOAR cu plata card.

 

->Odată ce plata este acceptată, vei primi e-mail cu codul de voucher aferent valorii cardului cumpărat, un COD UNIC, ce va putea fi folosit o singură dată.

!Se poate folosi UN SINGUR CARD CADOU per comanda. Pentru a putea fi aplicat CARDUL CADOU suma comenzii la care este aplicat trebuie sa fie cel putin egala cu suma inscrisa pe CARDUL CADOU.

De asemenea, suma inscrisa pe cardul cadou trebuie utilizata integral, aceasta nu se reporteaza.

 

->Dacă vrei să trimiți un e-mail personalizat cu codul de voucher, îl vei găsi în contul tău, în secțiunea VOUCHERE ACTIVE și vei putea completa adresa de e-mail a persoanei căreia vrei să i-l dăruiești în secțiunea TRIMITE UNUI PRIETEN.

 

->Cardul virtual poate fi utilizat de persoana care-l primește pentru orice comandă pe site-ul AlcoolDiscount.ro, cu logare în cont, în timp de 30 de zile.

 

ATENȚIE❗ Pentru a vedea Voucherul în secțiunea de Vouchere Active, trebuie să fii logat în contul de client cu user și parolă.

 

Alege să cumperi în siguranță. Alege să cumperi și să dăruiești ONLINE!