Vin rosu organic Bio Valpolicella, 12.5% alc., 0.75L, Italia
Crearea vinurilor Bio Valpolicella reprezintă un act de dragoste pentru natură.
Strugurii bine copți se vinifică în mod tradițional cu 8-10 zile înainte de macerare; fermentarea are loc la 28-30°C; vinul nou opținut este păstrat cu grijă până la îmbuteliere.
Podgorii administrate în mod unic, situate în Valpolicella, la 200 de metri altitudine, stau la baza procesului de creare al acestui mirific vin. De ce sunt alese aceste podgorii? Deoarece caracteristicile solului sunt absolut impresionante și duc la nașterea celor mai bune soiuri de struguri.
Bio Valpolicella are o culoare de roșu rubin. El te va surprinde cu o aromă intensă, uscată, foarte savuroasă, armonioasă și bine echilibrată de fructe roșii și cireșe morello. Gustul este de cireșe și cu fiecare înghițitură vei dori și mai mult.
Viitorul aparține tuturor și este construit cu alegerile făcute în fiecare zi, de aceea noi vă sfătuim să alegeți acest vin.
Have a nice drink!
- Concentratie Alcool
- 12.5%
- Tara de origine
- Italia
- Podgorie/ Regiune
- Valpolicella
- Producator
- Bio
- Volum
- 0.75L
- Brand
- Bio
Recenzii Produs / Q&A
-
Recenzii (0)
-
Întrebări și Răspunsuri (0)
-
Cele mai recente
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@