Magazin AD Tei

Contact AlcoolDiscount Tei:

Str. Teiul Doamnei 13, sector 2

Telefon: 0751.139.653  | E-mail: tei@alcooldiscount.ro

FACEBOOK: Alcool Discount Tei

Program LUNI-DUMINICA: 10:00-22:00

Am început călătoria bazată pe cercetarea constantă a celor mai autentice produse din sectorul băuturilor spirtoase și al vinurilor încă din anul 2010, în cartierul istoric Tineretului, odată cu deschiderea primului magazin fizic. Câțiva ani mai târziu, am întreprins un proces de modernizare în toate domeniile noastre și afacerea s-a extins: dotările și portofoliul de produse au crescut și astfel a luat naștere al doilea magazin al nostru, un univers al băuturilor naționale și internaționale: Alcool Discount Tei. 

  • Iubim vinul și băuturile spirtoase fine, le trăim și ne bucurăm de ele și ne dorim ca aceeași dragoste pentru băuturile bune să ți-o insuflam și ție, Clientului nostru

Pasiunea noastră pentru băuturile bune, aromele inedite și cuprinzătoare, gusturile fac din fiecare zi o nouă descoperire. Știm că în spatele fiecărei băuturi se află o poveste, un efort și un sentiment, de aceea angajamentul nostru este să împărtășim ceea ce alții au creat cu pasiune și din inimă. Cu o colecție remarcabilă de branduri de băuturi vechi și noi, apreciate la nivel internațional și regional, satisfacem cererile consumatorilor și urmărim ca toate tipurile de băuturi să îi mulțumească. Ne asigurăm constant că voi, consumatorii, vă bucurați de băuturi destinate bucătăriei cu specific sau comunităților din toate zonele lumii. 

  • Toate vinurile și băuturile spirtoase pe care vi le oferim aici, la Alcool Discount Tei, au fost atent selectate, urmând criterii bazate pe personalitate, autenticitate, calitate și gust. Înțelegem băutura ca un element ideal pentru a împărtăși momente de fericire cu ceilalți și de aceea vom încorpora mereu în portofoliul nostru acele băuturi care credem că te vor face să trăiești momentele deosebite adăugând o notă specială. Varietatea, calitatea și succesul în selecție reprezintă meritul nostru!

  • Unde ne găsești?

Alcool Discount Tei este situat în cartierul Tei al Sectorului 2, București, pe strada Teiul Doamnei nr. 13. Tot aici, în Tei, vei găsi o gamă largă de vinuri, vinuri spumante, lichioruri și băuturi spirtoase, la prețuri corecte. Cu ajutorul fiabilității și al responsabilității față de client, am făcut din Alcool Discount Tei un reper în sectorul băuturilor alcoolice și nu ne vom opri aici.

  • Catalogul Alcool Discount Tei este o compilație de produse, de la vinuri la băuturi spirtoase. Este catalogul perfect pentru a cunoaște varietatea și diversitatea gamelor pe care magazinul nostru le oferă. Ce se ascunde în spatele magazinului plin cu rafturi deosebite?
  • Cele mai bune prețuri: Compară și convinge-te singur!
  • Cele mai premiate vinuri și băuturi spirtoase: Vinurile noastre și băuturile spirtoase primesc mereu note de top, laude și premii din partea presei internaționale de specialitate. De ce? Pentru că cei mai buni producători din lume sunt la Alcool Discount Tei. Acest lucru este deosebit de important, deoarece numai bunul producător garantează calitatea înaltă și tipicitatea băuturilor, în orice regiune. 
  • O întreagă cultură și tradiție a băuturilor: Descoperă fascinanta cultură a băuturilor cu Alcool Discount Tei. Mai mult decât vânzarea de băuturi, Alcool Discount Tei îți aduce istoria, terroir-ul și tradițiile diferitelor regiuni producătoare. Suntem cunoscuți pentru demistificarea băuturilor, dar cu toată inteligența și profunzimea celor care înțeleg cu adevărat subiectul.
  • Originalitate și garanție: băuturile noastre sunt toate importate direct de la cei mai buni și de renume producători din fiecare regiune, în cele mai bune condiții, astfel încât să ajungă la tine exact așa cum a creat producătorul.

Toate acestea pentru ca cele mai bune băuturi să ajungă la tine în cele mai bune condiții!