Pachete - ofera un cadou sau reaprovizioneaza minibarul

Pachete bauturi

Cunoașteți o poveste în care băutura, cafeaua, ciocolata și ceaiul se întrunesc? Ei bine, dacă nu, vă facem noi cunoscută o astfel de poveste: pachetele de pe Alcool Discount. 

La Alcool Discount, credem că fiecare zi merită sărbătorită. De aceea, am pregătit pachete unice la prețuri accesibile, căci vrem să oferim o lume de senzații gustative interesante, combinând aromele palpitante ale băuturii preferate cu gustul încântător al cafelei, la care adăugăm notele îmbietoare ale ciocolatei. Contrastul? Îl oferim cu emanația plantelor naturale pe care le oferă ceaiul. 

De asemenea, am pregătit și pachete a câte 5 sticle de băuturi de cea mai bună calitate (vin, tequila, rom, lichior, gin, aperitiv, whisky, șampanie) la prețuri de nerefuzat. Deci nu va mai trebui să îți faci griji că nu îți vor ajunge băuturile la petrecerea organizată, căci noi am selectat băuturile care vor completa cu adevărat distracția.

Pachetele pregătite de noi sunt o idee inedită de cadou, mai ales dacă vrei să produci o impresie puternică asupra celui ce va primi darul. Fără îndoială, orice persoană iubește vinul și ciocolata. Sau poate lichiorul și cafeaua. Sau, cine știe, ceaiul și whisky-ul? Pentru a găsi echilibrul potrivit, trebuie să alegi unul dintre pachetele pregătite cu grijă și cu dragoste de Alcool Discount. Îți garantăm calitatea, originalitatea, dar și distracția la petrecere! Deci, ce pachet îți încântă simțurile?

Pachet 6 bucati bere Hermann Muller, 4% alc., 0.5L, Polonia
In Stoc
Produsul poate fi comandat online, cu ridicare din magazinele fizice din București. Pentru livrări prin curier, produsul poate suporta costuri suplimentare de transport (10 RON pentru fiecare pachet în parte).
(1)
26,94 lei