Single Barrel

Con╚Ťine 3 produse.

Whisky Single Barrel  ( sau Single Cask Whiskey ) este o categorie premium de whisky, unde fiecare sticl─â provine dintr-un butoi individual de ├«mb─âtr├ónire, pentru uniformitatea gustului ╚Öi a culorii. Chiar dac─â unele sortimente de whisky nu sunt blended, ele con╚Ťin mai multe loturi din acela╚Öi an sau ani diferi╚Ťi, combinate ├«n fiecare sticl─â pentru a ob╚Ťine rezultatul dorit din punct de vedere al calit─â╚Ťii.

Fiecare butoi de whisky este ├«mbuteliat separat pentru categoria Single Barrel Whisky,  purt├ónd fiecare sticl─â num─ârul butoiului scris pe etichet─â al─âturi de datele ├«mb─âtr├ónirii produsului. ├Än acest fel este respectat caracterul fiec─ârui butoi ├«n parte, fiecare av├ónd caracterul s─âu unic ╚Öi o arom─â mai complex─â.

Arata 1 - 3 din 3 articole
 • FOUR ROSES SINGLE BARREL
  Disponibil
 • JACK DANIEL'S SINGLE BARREL 0.7L
  Disponibil

  JACK DANIEL'S SINGLE BARREL 0.7L

  Volum: 70 cl.
  1231

  Jack Daniel's Single Barrel este un whisky american maturat ├«ntr-un singur butoi, ├«mbuteliat la 45 de grade. Ceea ce ├«l diferen╚Ťiaz─â pe Single Barrel de restul produselor semnate Jack Daniel's este ├«ntocmai prezen╚Ťa notelor de caramel ╚Öi mirodenii dulci, fructate. Caracterul puternic pe care ├«l dezvolt─â acest whisky se datoreaz─â aromelor pe care acesta le...

  144,72 lei
 • Whisky Nikka From The Barrel 50 cl Whisky Nikka From The Barrel 50 cl
  Disponibil

  Nikka From The Barrel 0.5L

  Volum: 50 cl.
  2851

  Nikka from the Barrel este un whiskey single malt cu provenien╚Ť─â occidental─â, din Japonia. Acesta se matureaz─â la dou─â dintre cele mai renumite distilerii din Japonia ÔÇô Miyagikyo ╚Öi Yoichi. Intensitatea b─âuturii este acompaniat─â ╚Öi de o concentra╚Ťie ridicat─â, fiind de 51,4 %. Cu o arom─â fructat─â ╚Öi condimentat─â, Nikka from the Barrel se realizeaz─â ├«n...

  183,28 lei
Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.