Single Grain

Conține 1 produs.

Whisky Single Grain este un tip de whisky distilat in cadrul unei singure distilerii, din apă și malț din orz cu sau fară alte boabe întregi de cereale diferite malțate sau nemalțate. Single Grain Whisky se referă la whisky-ul facut în cadrul unei singure distilerii, dar nu dintr-un singur fel de cereale. De regulă, whisky-ul single grain este făcut din grâu, porumb sau un mix din cele doua. Gustul unui Whisky Single Grain este mai fin și mai ușor decât un Single Malt.

Arata 1 - 1 din 1 articol
 • THE CHITA SUNTORY
  Disponibil

  The Chita Suntory 0.7l

  Volum: 70 cl.
  2950

  The Chite Suntory este un whiskey care face parte din categoria de single grain. Acesta reprezintă unul dintre sortimentele cele mai elegante și rafinate ale brand-ului Suntory. Băutura The Chite Suntory este produsă în butoaie de vin, sherry și bourbon, având astfel o aromă deosebită. La nivel olfactiv se resimt note de cremă de zahăr ars, cardamon...

  246,65 lei
Inchide

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.