Single Grain

Con╚Ťine 1 produs.

Whisky Single Grain este un tip de whisky distilat in cadrul unei singure distilerii, din ap─â ╚Öi mal╚Ť din orz cu sau far─â alte boabe ├«ntregi de cereale diferite mal╚Ťate sau nemal╚Ťate. Single Grain Whisky se refer─â la whisky-ul facut ├«n cadrul unei singure distilerii, dar nu dintr-un singur fel de cereale. De regul─â, whisky-ul single grain este f─âcut din gr├óu, porumb sau un mix din cele doua. Gustul unui Whisky Single Grain este mai fin ╚Öi mai u╚Öor dec├ót un Single Malt.

Arata 1 - 1 din 1 articol
 • THE CHITA SUNTORY
  Disponibil

  The Chita Suntory 0.7l

  Volum: 70 cl.
  2950

  The Chite Suntory este un whiskey care face parte din categoria de single grain. Acesta reprezintă unul dintre sortimentele cele mai elegante și rafinate ale brand-ului Suntory. Băutura The Chite Suntory este produsă în butoaie de vin, sherry și bourbon, având astfel o aromă deosebită. La nivel olfactiv se resimt note de cremă de zahăr ars, cardamon...

  246,65 lei
Inchide

Acest site utilizeaz─â fi╚Öiere de tip cookie pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice┬á├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navig─ârii confirma╚Ťi acceptarea utiliz─ârii fi╚Öierelor de tip cookie.