SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L Mareste

Vodca Ghost The Gold Skull 40% alc., 0.7L, Marea Britanie

4031

Nou

Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L supranumită și vodka fantomatică, este un produs britanic de înaltă calitate, care odată cu această ediție, aduce un omagiu Germaniei. Sticla simplă de vodcă este împodobită cu un craniu sumbru, în culorile steagului Germaniei.

În interiorul sticlei de Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L se află o băutură alcoolică limpede și cristalină. Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L are o aromă subtilă care demonstrează că un produs nu trebuie să fie extrem de scump pentru a fi de calitate înaltă.

Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L se poate consuma ca atare, însă este ideală în cocktailuri precum Screwdriver, Manchurian Candidate sau Blue Lagoon.

Distileria în care este preparată Ghost Vodka The Gold Skull 40% 0.7L este amplasată pe un vechi depozit de sare din epoca victoriană. Se spune că în trecut, în acest loc se intamplau lucruri ciudate: muncitorii auzeau noapte zgomote ciudate, strigături slabe, vedeau umbre zburând în jur, ferestrele de închideau la întâmplare, iar vântul sufla cu putere. Toate aceste semne făcea ca niciun muncitor să nu reziste mult timp. Interesant este că de la înființarea distileriei, nu a mai existat niciun semn de activitate fantomatică.

Timp rămas:

77,64 lei

TVA inclus

100,83 lei TVA inclus

-23%

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand Ghost
Tara de origine Marea Britanie


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!