SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Vin rosu Kopke Fine Ruby, cupaj, 19.5% alc., 0.75L Mareste

Vin porto rosu Kopke Fine Ruby Douro, Cupaj, 19.5% alc., 0.75L

4081

Nou

Vinul de Porto este un vin fortificat produs în regiunea Douro, în condiții deosebite și cu reguli specifice unde se respectă cu strictețe tradiția. Procesul de fermentare se bazează pe tradiție și include oprirea fermentării mustului prin adăugarea de rachiu, țuică sau brandy, vinurilor de bază. Îmbătrânirea lor se face prin mai multe metode spre exemplu, în butoaie tradiționale sau în sticle.

KOPKE RUBY PORTO 0.75L 19.5% este un vin îmbătrânit în sticlă care se poate consuma în orice moment al zilei și la ocazii importante. După deschiderea unei sticle de KOPKE RUBY PORTO 0.75L 19.5% conservarea, întreținerea și menținerea acesteia depinde foarte mult de categoria din care face parte, astfel KOPKE RUBY PORTO 0.75L 19.5% se poate păstra maxim 10 zile de la deschidere fără ca acesta să-și schimbe gustul sau aroma.

Este recomandat ca KOPKE RUBY PORTO 0.75L 19.5% sa fie consumat la o temperatură cuprinsă între 12 și 16 grade Celsius.

Timp rămas:

33,46 lei

TVA inclus

41,83 lei TVA inclus

-20%

Caracteristici

Podgorie/ Regiune Douro


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!