Brandy JP Chenet XO, 36% alc., 0.7L, Franta
Pentru acest tip de brandy, recoltele provin din diferite regiuni ale Franței: în principal Champagne, Cognac și sudul Franței, obținute din soiuri albe, cum ar fi Colombard, Ugni-Blanc sau Chardonnay.
Etapele vinificării sunt: recoltare, presare, apoi fermentare timp de 3 săptămâni.
Este necesar un vin alb cu aciditate puternică și alcool scăzut (9% vol) pentru a conduce mai departe o bună distilare.
Distilarea are la bază fierberea într-un alambic, din care vaporii alcoolici, apa și numeroși compuși aromatici se ridică în sus și sunt colectați într-un condensator unde devin din nou lichizi. Procesul de distilare se realizează de două ori.
Învechirea se face în nord-estul Franței, la satul Petersbach, în butoaie mici de stejar de 500 litri sau în rezervoare de stejar mai mari.
În timpul acestui proces, există o pierdere de 2% din volum pe an, din cauza evaporării, pierdere care se mai numește "La part des anges" ("Partea îngerilor"...).
Brandy-ul final rezultă, ca în cazul unui coniac, din diferite rachiuri din diferite butoaie, care sunt degustate și amestecate împreună de către echipa de oenologi și de maeștri de pivniță, până la rezultatul final.
- Concentratie Alcool
- 36%
- Tara de origine
- Franta
- Producator
- JP Chenet
- Volum
- 0.7L
- Brand
- JP Chenet
Recenzii Produs / Q&A
-
Recenzii (0)
-
Întrebări și Răspunsuri (0)
-
Cele mai recente
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@