Barmixes - Bauturi pentru cocktail - Probabil cea mai buna selectie de bauturi internationale

Cocktail

Un cocktail este o bautura amestecata care contine unul sau mai multe tipuri de alcool si arome, unul sau mai multe tipuri de lichioruri, sucuri de fructe, sosuri si condimente.

Cocktailurile au devenit populare in inteaga lume datorita mixurilor delicioase dintre bauturi.

Bauturile folosite in cocktail au devenit elementul de baza ale acestora. Cele mai multe cocktailuri sau long drinks au cel putin o bautura spirtoasa la baza. Taria acesteia este domolita de sucuri. Cel mai des folosite sunt spirtoasele incolore, precum votca, ginul, tequila sau romul alb, dar si cele colorate cum sunt whisky-ul, brandy-ul sau romul negru.

Adesea, si lichiorurile sunt folosite in prepararea cocktailurilor datorita savorii pe care acestea o ofera.  Pot fi folosite lichioruri de cafea, de ciocolata, lichiorurile de fructe, dar si bitterul.

Si din vin se pot prepara cocktailuri. Vermutul este un ingredient de baza pentru numeroase bauturi, dar si vinul spumant precum sampania sau Prosseco.

Pe alcooldiscount.ro gasesti bauturi perfecte pentru a fi folosite in cocktailuri. Acestea sunt celebre international, iar pe site-ul nostru le gasesti la preturi avantajoase: Jagermeister, Martini, Absinth, Aperol, Cinzano sau Campari. Incearca-le si tu!

Subcategorii

Sirop cocktail

Siropul este o băutură aromată, obtinut din ingrediente naturale, zahăr, apă și suc de fructe, cu ajutorul căruia poți crea diferite combinații de băuturi răcoritoare sau cocktailuri.

De asemenea, cu ajutorul siropurilor poți oferi un alt gust băuturilor. Siropurile de fructe, condimentate și aromate sunt nelipsite din barurile iubitorilor de băuturi bune.

Echipa Alcool Discount ți-a pregătit o selecție din care poți alege cele mai inspirate siropuri cu ajutorul cărora să-ți pregătești băuturi senzaționale.