SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Transport GRATUIT 

La comenzile de peste 200 RON

*Consulta Comanda si livrare

100% GARANTAT 

Importator oficial si distribuitor de bauturi originale din 1994

Cele mai mici preturi 

La peste 50% dintre produsele prezentate

Promotii
Pachete Martisor

Postari recente

Mic dicționar pentru băutorii de rom

Mic dicționar pentru băutorii de rom

În afară de faptul că este foarte delicios, ce altceva mai știi despre rom? Poate că ar trebui să începem micul nostru dicționar cu definiția romului... Romul, o băutură tare, obținută din trestie de zahăr, mai exact din subproduse rezultate în urma prelucrării acesteia, cum ar fi melasa și sucul din trestie de zahăr, care sunt supuse fermentării și distilării.
Citeste mai mult
Cum se produce vinul alb obișnuit

Cum se produce vinul alb obișnuit

De culoarea chilimbarului, a lămâii și a multor altor obiecte colorate în nuanțe gălbui, vinul alb este punctul terminus, deznodământul fericit al unei povești pline de tensiune, de taine, de fior artistic și, mai ales, de muncă... prozaica muncă fără de care nimic valoros nu poate ieși din munca omului. Vorba latinului, „Labor omnia vincit impropus.”
Citeste mai mult
Informații mai puțin știute despre whisky

Informații mai puțin știute despre whisky

Whisky-ul este una dintre cele mai populare băuturi din lume, care corespunde gusturilor consumatorilor. De interes pentru prezent, whisky-ul este în topul preferințelor consumatorilor în ceea ce privește băuturile cu procente mari de alcool. Caracteristicile lui fac din acest distilat o băutură specială, însoțit fiind de o mulțime de curiozități pe care nu toți le cunosc. 
Citeste mai mult
Recomandarile noastre
NOU - CAFEA