Brandy Calvados de Maitre Pierre, 40% alc., 0.7L, Franta
Calvados de Maitre Pierre se obține printr-un proces de distilare dublă de cidru într-un cupru tradițional numit încă „alambic à repasse” (ceea ce se traduce ca o "dublă distilare"). În primul rând, sucul obținut prin presarea merelor este complet fermentat (12 luni) în butoaie de stejar vechi de o sută de ani.
Procesul de distilare al brandy-ului Calvados Pierre este unul inovator și unic în Normandia, ce are loc prin încălzirea vaselor de distilare cu lemn. Cidrul este încălzit o singură dată pentru prima distilare. Apoi, acești vapori de alcool sunt răciți și condensați între 30 și 35%.
Al doilea încălzitor este ca să distileze ceea ce producătorii numesc „petites eaux”, proces prin care doar „inima” distilației este reținută. Astfel, Calvados de Maitre Pierre obține un prim miros: mere proaspăt recoltate, gătite în unt - urmate de sugestii răcoritoare de mentă.
Calvados Pierre poate fi servit fie ca bază pentru cocktailuri, fie în pregătirea preparatelor culinare care necesită o putere aromatică și un conținut ridicat de alcool (flambare, sosuri etc) sau poate fi servit la sfarșitul unei mese, într-o cană de cafea.
- Concentratie Alcool
- 40%
- Tara de origine
- Franta
- Producator
- Calvados Pierre
- Vechime
- 2-3 ani
- Categorie
- Brandy
- Volum
- 0.7L
- Brand
- Calvados Pierre
Recenzii Produs / Q&A
-
Recenzii (1)
-
Întrebări și Răspunsuri (0)
-
Cele mai recente
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@