HENNESSY XO 0.7L Mareste

Coniac Hennessy XO 40% alc., 0.7L, Franta

Hennessy

1282

Nou

Hennessy X.O este un cognac extravagant, creat de Maurice Hennessy în 1870 pentru cercul său de prieteni, X.O a introdus un nou stil de cognac fără comparație: Hennessy X.O, care este originalul, emblema casei Hennessy.

Ingredientele lui Hennessy X.O sunt îmbătrânite în butoaie tinere și cunoscute pentru puterea lor de a oferi un gust desăvârșit, dar și prin capacitatea lor de a obține o rafinare în timp.

Cognacul poate fi făcut numai în regiunea Cognac din sud-vestul Franței. Hennessy XO este fabricat din vin, soiul principal fiind Ugni Blanc alb. Solurile argiloase și solide ale regiunii, precum și climatul temperat, fac ca vinurile să fie adaptate în special pentru distilare. Hennessy folosește patru ingrediente centrale selectate din cele mai bune vinificatoare din Regiunea Centrală: Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies, Fin Bois.

Gustul lui Hennessy X.O este îmbrățișat călduros de arome de fructe confiate, iar senzația intrigantă de căldură intensă arată complexitatea gustului de mere care au îmbătrânit cu răbdare în butoaiele de stejar. Aroma este bine finisată cu un gust de ciocolată neagră. O senzație izbitoare care se simte brusc și exprimă fluxul de note de stejar intercalate cu vanilie.

Notele de stejar oferă un finish lung, omniprezent în urma lor. Aparent nesfârșit, acesta apare ca un eco al tuturor subtilităților fiecărui gust și senzație care l-au precedat.

Mai multe detalii

791,94 lei

TVA inclus

Caracteristici

Volum 0.7L
Brand Hennessy
Concentratie Alcool 40%
Tara de origine Franta


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!