SIte-ul nostru foloseste cookie-uri va rugam sa acceptati pentru o buna navigare.

Preț redus! Vin rosu Terroir de Roche Mazet, Corbieres Cuvée Réservé, 0.75L, 13.5% alc., Franta Mareste

Vin rosu sec, Cupaj, Terroir de Roche Mazet, Corbieres Cuvee Reserve, 0.75L, 13.5% alc., Franta

Castel Frères

4322

Nou

Terroir de Roche Mazet, Corbieres Cuvée Réserve este un vin ce face parte din gama Roche Mazet a companiei Castel Freres. Inființată în anul 1949 de către Pierre Castel, Castel Frères este cea mai mare companie producătoare de vin din Franța și Europa, iar pe plan mondial ocupă locul al treilea.

Roche Mazet este vinul numărul 1 în Franța. Denumirea de ”Roche Mazet” are o semnificație aparte: în limba franceză, ”roche” înseamnă stâncă, lucru ce face referire la solurile argiloase de calcar din regiunea Pays d'Oc. ”Mazet” este un adăpost de piatră pentru fermieri, viticultori și crescători, simbolizând o persoană în mijlocul viței de vie.

Vinurile Roche Mazet sunt preparate cu multă pasiune, fiind folosiți cei mai buni struguri ai soiului, după o selecționare atentă. Procesul de vinificație este amplu și include tehnici care scot în evidență calitățile fine ale fiecărui soi de struguri în parte. Vinurile Roche Mazet sunt maturate în butoaie de lemn de stejar, alese în funcție de calitățile fiecărui tip de viță de vie.

Terroir de Roche Mazet, Corbieres Cuvée Réserve este un vin preparat din soiuri de struguri Carignan și Syrah, în urma unui proces de vinificare complex. Strugurii sunt recoltați manual pentru a se păstra intacte fructele.

Vinificarea în macerare carbonică din struguri întregi se face în rezervor inert pentru a încuraja procesul de fermentare. Aceștia sunt menținuți în rezervorul pentru macerat vreme de 8-12 zile. Operațiunea de presare se realizează înainte de fermentare pentru a urmări sfârșitul procesului de vinificare în temperatură controlată.

Tehnica de vinificație oferă vinului arome tipice de coacăze negre și mure și asigură un vin bogat, cu taninuri mătăsoase. Notele subtile de lemn oferă o mai mare complexitate la sfârșitul procesului de îmbătrânire. 

Terroir de Roche Mazet, Corbieres Cuvée Réserve se servește cu carne roșie, vânat și brânzeturi moi.

Se servește la temperaturi de 16°C.

Mai multe informații despre produs, puteți afla aici: https://www.castel-freres.com/en/index.html

Timp rămas:

36,00 lei

TVA inclus

45,00 lei TVA inclus

-20%

Caracteristici

Volum 0.75L
Brand Roche Mazet
Concentratie Alcool 13.5%
Tara de origine Franta
Culoare rosu
Tip sec
Soi de struguri Cupaj
Podgorie/ Regiune Corbieres
Producator Castel Frères
Categorie Vin


AlcoolDiscount face eforturi pentru a pastra acurateatea informatiilor din aceasta pagina. Rareori, insa, acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate prezenta diferente de culoare sau de elemente prezentate fata de cea de pe produsul original, unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Nu uitati: Echipa AlcoolDiscount incurajeaza consumul responsabil!