Rom Captain Morgan - O bautura spirtoasa premium

Rom Captain Morgan

Alege romul Captain Morgan! - Mereu un rom pe gustul tau!

Captain Morgan este o marcă de lichior aromat de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Este numit după corsarul galez din Caraibe din secolul al XVII-lea , Sir Henry Morgan.

Din 2017, eticheta folosește sloganul „Trăiește ca căpitanul”. În timp ce este promovat ca „rom”, sticlele de căpitan Morgan sunt etichetate clar „O băutură spirtoasă premium”

Romul Căpitanului Morgan este distilat din trestie de zahăr. Combinația tipului de drojdii utilizate pentru fermentare, metoda distilării, condițiile de îmbătrânire și amestecul determină aroma caracteristică a romului.

Fabricat cu melasă , apă, piure și drojdie, romul condimentat original Captain Morgan este distilat într-un alambic continuu. Odată distilat, spiritul limpede este maturat în butoaie de stejar timp de până la un an, adăugând o culoare aurie și un caracter romului înainte ca aromele și condimentele să fie adăugate. Gustul mărcii este obținut printr-o rețetă proprietară, care este amestecată în amestecul de rom în etapele finale ale producției, folosind condimente indigene din Insulele Caraibe.