Sampanie Denis Marx Brut, 0.75L, 12.5% alc., Franta
Rom
Subcategorii
Rom alb
Romul alb (white / silver rum) este un rom catifelat și dulce, obținut din trestie de zahăr sau melasă. Este un sortiment tânăr de rom, fără prea multă intensitate a aromelor, reprezentând astfel baza ideală pentru numeroase cocktail-uri pe baza de rum precum: Cuba Libre, Pina Colada, Mojito, etc.
Rom negru
Romul negru/ Dark Rum este un sortiment de rom mai aromat, obținut din suc din trestie de zahăr sau melasă și îmbătrânit în butoaie de sherry și bourbon, unde capătă culoarea închisă. Datorită căldurii tropicale, lemnul de stejar devine poros, astfel împrumutând rum-ului arome plăcute, vanilate și culoarea plăcută, deosebită. Această categorie de Dark Rum poate fi consumată ca atare datorită aromei complexe si sincere.
Spiced Rom
Spiced Rum este o categorie de rom îmbogățit cu diverse condimente precum piperul, scorțișoară, vanilie, pentru a obține noi gusturi și senzații. De regulă, rum-ul de tip gold este folosit pentru a obține Spiced Rum, care prin adăugarea de caramel se obține un rum mai complex, închis la culoare. De asemenea, poate fi folosit și rom-ul alb care prin adăugarea de caramel se obține un rom mai închis la culoare, cu un gust mai complex.
Rom Captain Morgan
Alege romul Captain Morgan! - Mereu un rom pe gustul tau!
Captain Morgan este o marcă de lichior aromat de rom produs de conglomeratul britanic de alcool Diageo. Este numit după corsarul galez din Caraibe din secolul al XVII-lea , Sir Henry Morgan.
Din 2017, eticheta folosește sloganul „Trăiește ca căpitanul”. În timp ce este promovat ca „rom”, sticlele de căpitan Morgan sunt etichetate clar „O băutură spirtoasă premium”.
Romul Căpitanului Morgan este distilat din trestie de zahăr. Combinația tipului de drojdii utilizate pentru fermentare, metoda distilării, condițiile de îmbătrânire și amestecul determină aroma caracteristică a romului.
Fabricat cu melasă , apă, piure și drojdie, romul condimentat original Captain Morgan este distilat într-un alambic continuu. Odată distilat, spiritul limpede este maturat în butoaie de stejar timp de până la un an, adăugând o culoare aurie și un caracter romului înainte ca aromele și condimentele să fie adăugate. Gustul mărcii este obținut printr-o rețetă proprietară, care este amestecată în amestecul de rom în etapele finale ale producției, folosind condimente indigene din Insulele Caraibe.
Sunt 191 produse.