Posted in : "2022 - octombrie"

 
Sort by:
 • De ce o băutură de colecție este cel mai potrivit cadou?
  De ce o băutură de colecție este cel mai potrivit cadou?

  De câte ori te-ai trezit fără idei pentru un cadou unic, destinat unui om de afaceri sau, de ce nu, unui membru al familiei? Tot ce îți dorești este să faci impresie bună, știm asta. Însă cadoul este o temă delicată, de mare sensibilitate, care presupune racordarea la personalitatea destinatarului. Când circumstanțele nu îți permit o investigație amănunțită, cea mai inspirată alegere este să dăruiești o băutură de colecție.

  Citește mai mult
 • Ghid 2022: cum să ambalezi o băutură într-un mod elegant
  Ghid 2022: cum să ambalezi o băutură într-un mod elegant

  O băutură alcoolică este cadoul perfect pentru orice ocazie. Însă există un aspect important pe care trebuie să îl iei în considerare: ambalajul.  Noi te vom ajuta să transformi cadoul într-o adevărată operă de artă!

  Citește mai mult
 • Mic ghid pentru iubitorii de vin - tainele din lumea vinului
  Mic ghid pentru iubitorii de vin - tainele din lumea vinului

  Pentru consumatorul obișnuit, vinul este cea mai imprevizibilă dintre băuturi, iar pentru un cunoscător, cea mai complexă sursă de informații. Noi, echipa Alcool Discount, ne dorim ca toți consumatorii să cunoască tainele vinului. Indiferent că sunteți debutanți sau fascinați de lumea vinului, oricând este bine să vă îmbunătățiți cunoștințele! Să începem cu acest ghid al iubitorilor de vin!

  Citește mai mult
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)
Navigare pe blog
Articole

Comentarii recente